Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Nauja
COOL antčiužinis COOL antčiužinis
NUOTRAUKOS
COOL antčiužinis
COOL antčiužinis

COOL antčiužinis

Kaina:
Kaina:
Kaina : Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Sealy - kokybė, kuria galite pasitikėti. 
Sealy - pasaulinio lygio miego gaminių gamintojas, kuriam priklauso ir tokie garsūs prekiniai ženklai kaip Tempur bei Stearns & Foster. Pasirinkite Sealy, pasirinkite kokybę, kurią jaučia visas pasaulis!
Memory gelis Sealy Cool antčiužinyje reaguoja į žmogaus temperatūrą, atsižvelgiant į šilumą geriau prisitaiko prie kūno kontūrų (kai šalta medžiaga kieta, kai šilta ji minkštėja). Dėl vadinamojo „lėto grįžimo“ efekto tolygiai paskirsto slėgį žmogaus kūnui teigiamai veikia kraujo apytaką, atpalaiduoja kaklo raumenis, kas gerina miego kokybę. Neperduodami šalia miegančio partnerio judesiai. Sealy Cool antčiužinis tai komfortas kūnui ir čiužinio apsauga kuri stabdo bakterijų ir dulkių erkučių dauginimosi procesus. 
Užvalkalas - megztas natūralaus pluošto audinys, užpildas – vata. Atsegamas užtrauktuku ir skalbiamas iki 40 °C temperatūros vandenyje arba valomas sausu cheminiu būdu.
Kietesnio pojūčio antčiužinis.
Antčiužinio aukštis - 6 cm.
Gamintojas: SEALY.

Sealy - prekinis ženklas siejamas su kokybe, patikimumu ir, svarbiausia, puikiu nakties miegu. Sealy prekinis ženklas buvo įkurtas daugiau nei 140 metų ir iki šiol siejamas su puikia miego kokybe. Sealy čiužiniai gaminami Amerikoje ir yra Nr. 1 pasirinkimas šioje šalyje. 

Garantija 5 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai