Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Nauja
TEMPUR ORIGINAL SMARTCOOL pagalvė TEMPUR ORIGINAL SMARTCOOL pagalvė TEMPUR ORIGINAL SMARTCOOL pagalvė TEMPUR ORIGINAL SMARTCOOL pagalvė
NUOTRAUKOS
TEMPUR ORIGINAL SMARTCOOL pagalvė
TEMPUR ORIGINAL SMARTCOOL pagalvė
TEMPUR ORIGINAL SMARTCOOL pagalvė
TEMPUR ORIGINAL SMARTCOOL pagalvė

TEMPUR ORIGINAL SMARTCOOL pagalvė

Kaina:
Kaina:
Kaina : Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Unikali pagalvės forma buvo sukurta tiems, kas miega ant šono ir ant nugaros, kad suteikti maksimaliai tinkamą atramą.
Ergonomiškas pagalvės dizainas atitinka natūralius kūno linkius, todėl ji puikiai atremia galvą, kaklą ir pečius. Stuburas išlaikomas tiesioje padėtyje, ir jūs galite nesiblaškydami pasinerti į ramų nakties miegą.
Inovatyvi SmartCool Technologija įausta į ypatingai minkštą ir lengvai nuvelkamą pagalvės užvalkalą, kurį galima skalbti skalbimo mašinoje 40°C temperatūroje. 
SmartCool technologija pasižymi:
Net 75% labiau jaučiamas vėsumo pojūtis;
Vėsinantys siūlai įausti į pagalvės užvalkalą suteikia vėsumo jausmą ir padeda sugerti perteklinę šilumą taip suteikiant patogų nakties miegą;
Vėsinanti medžiaga įausta į užvalkalą nenaudojant jokių chemikalų.

TEMPUR 1970 metais sukūrė NASA, siekiant užtikrinti slėgį mažinančią atramą astronautams pakilimo į kosmosą metu. TEMPUR miego specialistai įžvelgė šios revoliucinės medžiagos galimybes ir pirmieji pristatė ją pasauliui. Nuo to laiko TEMPUR kuria čiužinius ir pagalves, siekdami keisti vartotojų miego įpročius visame pasaulyje. Šiandien, TEMPUR® išlieka vienintelis čiužinių ir pagalvių prekės ženklas, kuris buvo įtrauktas į United States Space Technology Hall of Fame.


TEMPUR čiužiniai gaminami moderniausiame gamybos centre Danijoje, šalyje, turinčioje gerbiamą novatoriško mokslo ir technologijų paveldą. Daniškas dizainas gerbiamas visame pasaulyje – plačiai laikomas išskirtiniu kokybės ženklu su švariomis linijomis, apimančiomis gamtos paprastumą. TEMPUR produktai puikiai atspindi šias savybes, siūlydami tobulą formos, funkcijos ir kokybės susiliejimą.



TEMPUR yra sertifikuotas TEMPUR is MADE IN GREEN by OEKO-TEX. Kaip šios bendruomenės narys, TEMPUR užtikrina, kad kiekvienas sertifikuotas produktas būtų pagamintas iš kruopščiai išbandytų žaliavų kurių sudėtyje nėra kenksmingų medžiagų, o gamybos procesas atliktas ekologiškose patalpose socialiai atsakingomis darbo sąlygomis.





Garantija 3 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai