Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Nauja
JUICY antčiužinis JUICY antčiužinis
NUOTRAUKOS
JUICY antčiužinis
JUICY antčiužinis

JUICY antčiužinis

Kaina:
Kaina:
Kaina : Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Sealy - kokybė, kuria galite pasitikėti. 
Sealy - pasaulinio lygio miego gaminių gamintojas, kuriam priklauso ir tokie garsūs prekiniai ženklai kaip Tempur bei Stearns & Foster. Pasirinkite Sealy, pasirinkite kokybę, kurią jaučia visas pasaulis!
Dėka aukšto elastingumo lygio antčiužinis Sealy Juicy prisitaiko prie žmogaus kūno formų, padeda suaktyvinti kraujotaką ir sumažinti kūno spaudimą. Tuo tarpu dėka geros atramos stuburui ir raumenims, antčiužinis tiks nugaros bei sąnarių skausmų kamuojamiems asmenims.
Putų poliuretano antčiužinis taip pat vertinamas dėl antialerginių savybių, tad toks pasirinkimas tiks ir kenčiantiems nuo alergijos dulkių erkutėms. Putų poliuretanas pasižymi tomis pačiomis savybėmis kaip ir lateksas. Antčiužiniu galima paminkštinti lovą ar išlyginti lovos, sofos ar minkšto kampo nelygumus.
Užvalkalas - megztas natūralaus pluošto audinys, užpildas – vata. Atsegamas užtrauktuku ir skalbiamas iki 40 °C temperatūros vandenyje arba valomas sausu cheminiu būdu.
Vidutinio kietumo antčiužinis.
Antčiužinio aukštis - 6 cm.
Gamintojas: SEALY.

Sealy - prekinis ženklas siejamas su kokybe, patikimumu ir, svarbiausia, puikiu nakties miegu. Sealy prekinis ženklas buvo įkurtas daugiau nei 140 metų ir iki šiol siejamas su puikia miego kokybe. Sealy čiužiniai gaminami Amerikoje ir yra Nr. 1 pasirinkimas šioje šalyje. 

Garantija 5 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai