Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
Nauja
LATEX antčiužinis LATEX antčiužinis
NUOTRAUKOS
LATEX antčiužinis
LATEX antčiužinis

LATEX antčiužinis

Kaina:
Kaina:
Kaina : Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Išmatavimai ir pasirinkimai skiltyje "papildomi prekės parametrai".
Sealy - kokybė, kuria galite pasitikėti. 
Sealy - pasaulinio lygio miego gaminių gamintojas, kuriam priklauso ir tokie garsūs prekiniai ženklai kaip Tempur bei Stearns & Foster. Pasirinkite Sealy, pasirinkite kokybę, kurią jaučia visas pasaulis!
Perforuotas (su skylutėmis) Sealy® Latex antčiužinis palaiko natūralią ir anatomiškai taisyklingą stuburo padėtį, tad tai yra optimalus variantas ortopedinių problemų bei viršsvorio turintiems asmenims. Taip pat, dėl natūralaus atsparumo pelėsiui bei dulkių erkutėms,  Sealy® Latex itin vertinamas alergijomis sergančių žmonių. Dėl didelio latekso elastingumo jis idealiai prisitaikys prie kiekvieno kūno formos, o tai užtikrins kokybišką miegą. Antčiužiniu galima paminkštinti lovą ar išlyginti lovos, sofos ar minkšto kampo nelygumus.
Užvalkalas pagamintas iš Tencel audinio, kuris pasižymi antibakterinėmis savybėmis, užpildas – vata. Atsegamas užtrauktuku ir skalbiamas iki 40 °C temperatūros vandenyje arba valomas sausu cheminiu būdu.
Kietumas - minkštas.
Antčiužinio aukštis - 6 cm.
Gamintojas: SEALY.

Sealy - prekinis ženklas siejamas su kokybe, patikimumu ir, svarbiausia, puikiu nakties miegu. Sealy prekinis ženklas buvo įkurtas daugiau nei 140 metų ir iki šiol siejamas su puikia miego kokybe. Sealy čiužiniai gaminami Amerikoje ir yra Nr. 1 pasirinkimas šioje šalyje. 

Garantija 5 metai.

Klauskite

Blog interjero
patarimai